top of page

Werkwijze

Aanmelding en kennismaking

Na de aanmelding plannen we een kennismakingsgesprek om te bespreken waar jouw kind extra ondersteuning bij nodig heeft. Soms is er nog niet genoeg informatie en zal ik jouw kind testen om een completer beeld te krijgen. Daarna bespreken we samen hoe ik jouw kind het beste kan helpen en als remedial teaching nodig is, stel ik een begeleidingsplan op.

IMG_5408_edited.jpg

Aanpak

We werken wekelijks gedurende 55 minuten aan de vooraf opgestelde leerdoelen en de laatste 5 minuten van de les is het tijd om te ontspannen en spelen we een spelletje. In de lessen worden uiteenlopende leermiddelen en materialen gebruikt. Dit kunnen boeken, individueel aangepaste werkbladen of speciale materialen en software zijn. De leermiddelen worden zoveel mogelijk afgestemd op de specifieke behoeften van de kinderen. Tijdens de lessen observeer ik je kind en stel ik, indien nodig, de leerdoelen bij.

IMG_7316_edited.jpg

Overleg

We zullen nauw contact houden over de vorderingen van jouw kind. Dit kan zowel telefonisch als via mail. Er zullen hier geen extra kosten voor worden berekend.

Afbeelding3.png
Werkwijze: Diensten
bottom of page